1. ja 2. vuosikurssin stipendit

Kuhmon yhteislukio jakoi tunnustuksia keväällä 2017 ensimmäisen ja toisen vuosikurssin opiskelijoille lukuvuoden päättötilaisuudessa 31.5.

Ahtonen Anniina  Kuhmon Lavatanssijat ry, Wanhojen tanssit –parille

Heikkinen Jenna  Luontokeskus Petola, kirjapalkinto opiskelijalle, joka on kiinnostunut luonnosta ja ympäristöasioista; Kemia-lehden vuosikerta kiitettävästä harrastuneisuudesta kemiaan.

Heikkinen Niko Kuhmon Sos.dem Työväenyhdistys ry, kannustusstipendi opiskelijalle, joka on parantanut opintosuoritustaan

Heikkinen Teemu  Kuhmon Lavatanssijat ry, Wanhojen tanssit -parille

Keil Axel  Kuhmon Yrittäjät, opiskelijalle, joka on yrittäjähenkinen, asenteeltaan reipas, hyväkäytöksinen, sosiaalinen ja yhteistyökykyinen

Komulainen Mari  Lea Taanilan muistorahaston kirjallisuuspalkinto, suomen kielen ja kirjallisuuden harrastamisesta

Komulainen Noora  Lea Taanilan muistorahaston kirjallisuuspalkinto, suomen kielen ja kirjallisuuden harrastamisesta

Kyllönen Saini  Kemia-lehden vuosikerta kiitettävästä harrastuneisuudesta kemiaan; Pohjola-Nordenin stipendimatka Ruotsin Framnäsiin; tyttöjen liikunnan kiertopalkinto, urheilullisin ja fair play -perustein

Leinonen Mila American Resource Center, kirjapalkinto, menestys englannin opinnoissa

Liimatta Anja Koulun stipendirahaston tunnustus (reipas, ahkera, kehitys opinnoissa,hyvä asenne)

Määttä Eerika  Koulun stipendirahaston tunnustus (ahkeruus, hyvä asenne, opiskelumenestys); Kemia-lehden vuosikerta kiitettävästä harrastuneisuudesta kemiaan.

Palonen Kim Kemia-lehden vuosikerta kiitettävästä harrastuneisuudesta kemiaan.

Piirainen Harri  Reinikaisen pokaali, urheilullisin ja fair play -perustein

Piirainen Hilla  Saksan suurlähetystön kirjapalkinto saksan kielen opinnoissa menestyneelle

Piirainen Jarno  Kemia-lehden vuosikerta kiitettävästä harrastuneisuudesta kemiaan.

Sandström Wilma Koulun stipendirahaston tunnustus (vastuuntuntoinen, aktiivinen)

Sarkkinen Teemu  Kemia-lehden vuosikerta kiitettävästä harrastuneisuudesta kemiaan; Pohjola-Norden, kirjapalkinto, ruotsin kielen opinnoissa menestyneelle. Pohjola-Norden on kansalaisjärjestö, joka edistää pohjoismaista yhteistyötä ja tekee Pohjoismaita tunnetuksi Suomessa.

Sarkkinen Tommi  Kemia-lehden vuosikerta kiitettävästä harrastuneisuudesta kemiaan.