Töitä tarjolla Kamarimusiikilla!


Kuhmon Kamarimusiikki on Suomen vanhin ja kävijämäärältään suurin kamarimusiikin tapahtuma. Festivaali järjestetään kesällä 2021 jo 51. kerran. Vuosittain konserttikäyntejä kirjataan yli 30.000.

Tässä 100 taiteilijan ja 300 organisaation jäsenen joukossa voisi olla paikka myös Sinulle. Tule mukaan tekemään yhtä Euroopan arvostetuimmista musiikkijuhlista!

Tarjolla on töitä mm. lipunmyyjänä, autonkuljettajana, lavajärjestäjänä, kahviotyöntekijänä, kaupan myyjänä sekä lehdenkääntäjänä.

Lipunmyyjä myy lippuja päälipputoimistossa kaupungintalossa sekä sen sivupisteissä Kuhmo-talossa, Kuhmon kirkossa ja Tuupalan alakoulussa.

Autonkuljettaja kuljettaa taiteilijoita Kuhmon ja lähilentokenttien välillä sekä Kuhmon sisäisessä liikenteessä.

Lavajärjestäjä/roudari huolehti harjoitusten, kenraaliharjoitusten ja itse konserttien lavajärjestelyistä. Monet lavajärjestäjät osallistuvat myös roudareina festivaalin rakennus- ja purkutöihin.

Kahviotyöntekijöille on töitä Amati-kahvilassa ja lettupisteessä. Työt ovat sekä tausta- että myyntitöitä.

Kaupan myyjä myy festivaalin t-paitoja, levyjä, kirjoja ja kaikkia muita tuotteita festivaalikaupassa.

Lehdenkääntäjä auttaa pianisteja sekä kenraaliharjoituksissa että konserteissa soitettavien teosten nuottivihkojen sivujen kääntelyssä.

Tarjolla on kuukauden ja kahden viikon pestejä. Kuukauden pestit ovat heinäkuussa, kahden viikon pestit festivaalin aikana 11. – 24.7.2021.

Kerro itsestäsi ensin sähköpostilla, niin sovitaan sen jälkeen aika haastatteluun!
Sähköposti: sari.rusanen@kuhmofestival.fi
puh. 044 544 5162