Leo ja Anna-Liisa Virran Rahasto


Kuhmon yhteislukion kannatusyhdistyksen yhteydessä toimiva rahasto on perustettu tukemaan kuhmolaisia opiskelijoita heidän tavoitteissaan.  Ensisijaisina oppialoina on tarkoitus tukea taiteen, kielten, talouden ja tekniikan opiskeluun liittyviä tavoitteita.

Leo ja Anna-Liisa Virralle olivat aina tärkeitä taiteet eri muodoissaan ja he ovat pitäneet myös erityisen tärkeinä ja kannustaneet opintoja kielten, talouden ja tekniikan aloilla. Tämä rahasto on perustettu jatkamaan tuota perintöä. Tuen kohteet on tarkoitus valita huolella ja pyrkiä niissä merkittävämpään tukeen. Tämän vuoksi tuettavia kohteita ei ole kerralla kovin useita.

Seuraava hakuaika alkaa tällä ilmoituksella ja hakuaika on voimassa 15.5.2019 saakka. Hakemusten perusteella rahaston hoitokunta päättää mahdollisen tuen kohteesta ja tuen suuruudesta. Vapaamuotoiset hakemukset voi toimittaa joko postitse osoitteella

Leo ja Anna-Liisa Virran Rahasto, Ari Piiraisen tilitoimisto, Kainuuntie 88, 88900 Kuhmo, tai sähköpostilla osoitteeseen virranrahasto@gmail.com

Hakemuksissa tulee olla kuvaus kohteesta, hankkeen tavoitteet ja hakijan yhteystiedot mahdollisten lisätietojen hankkimiseksi.

Lisätietoja rahaston toiminnasta antaa Juha Virta 040 1486550 tai sähköposti juha.virta@crosslam.fi