Harrastekortti 2019

Nuorisopalvelut tiedottaa:

On jälleen syksy ja on aika aloitella koulutyön vastapainoksi harrastuksia. Kuhmon kaupunki haluaa kannustaa kuhmolaisia lapsia ja nuoria osallistumaan harrastuksiin, tarjoamalla harrastekortin kaikille 6-18 vuotiaille (2001-2012 syntyneille) kuhmolaisille nuorille.

Harrastekortti 2019 tarjoaa ohjattuja harrastuksia, maksuttomia käyntikertoja, alennuksia lipuista, kurssimaksuista ja kerhoista. Harrastekortilla pääsee nauttimaan kulttuurista, oppimaan uutta ja liikkumaan Harrastekortti mahdollistaa löytämään mieleisen harrastuksen.

Kuhmon harrastekortti on henkilökohtainen jonka HAKU ON ALKANUT kaupungin sivuilla.

Harrastekortti

Harrastekortin jako alkaa pe 6.9. Taiteiden yö –tapahtumassa Nuorisotila Yläkerralla. Perukan koulujen oppilaille ja esikoululaisille tullaan jakamaan kortit kouluille ja esikouluille. Muista täyttää korttihakemus jo ennakkoon. Lue lisää eduista ja ohjeista linkin kautta.

Lisätietoja:
Kuhmon Nuorisopalvelut, Teija Kyllönen, p. 0447105048